"Напусканията" на Кристиано Роналдо, за които никой не се сеща


"Напусканията" на Кристиано Роналдо, за които никой не се сеща
Снимка: Getty Images

2026 0

Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, продължава да обира заглавията по всички световни медии, след като в сряда (19 октомври) реши да напусне "Олд Трафорд" преди края на срещата с Тотнъм от Висшата лига. Интересното обаче е, че това не е първият път, в който португалецът постъпва така.

Роналдо и свадата с Маурицио Сари в Ювентус

През ноември 2019 година, когато Ювентус игра с Милан, Роналдо беше изваден от терена в 55-ата минута от тогавашния треньор Маурицио Сари. Той бе заменен от човека, който впоследствие реши мача - Пауло Дибала. Португалецът напусна стадион "Алианц" три минути преди съдийския сигнал нещо, от което Сари не бе особено доволен.

"Той бе ядосан по време на смяната, щях да съм много по-притеснен, ако не беше се разстроил. Определено ще си поговорим с него и с отбора за тази постъпка", каза Сари тогава пред медиите.

Юве видя Кристиано да напуска преждевременно и втори път

През следващия сезон Роналдо отново напусна стадион "Алианц", докато Ювентус все още бе на терена. По време на мач срещу Интер на Антонио Конте през май 2021 година, тогавашният наставник Андреа Пирло смени португалската звезда в 70-ата минута на мача. На Кристианно отново не му отне много време да покаже разочарованието си, напускайки съоръжението преждевременно.

Изглежда, че тези напускания започват лека-полека да се превръщат в запазена марка на петкратния носител на "Златната топка". Мнозина казват, че хората помъдряват с времето и не предприемат подобни действия, но изглежда Роналдо адски много държи на своето его и не е готов за подобна промяна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички