Манчестър Юнайтед обмисля да прекрати контракта на Кристиано Роналдо през януари


Манчестър Юнайтед обмисля да прекрати контракта на Кристиано Роналдо през януари
Снимка: GettyImages

1069 0

Отборът на Манчестър Юнайтед е взел тежкото решение да прекрати договора на своята голяма звезда - Кристиано Роналдо, през януари, ако не успее да намери негов купувач дотогава, твърди изданието "iNews".

Сагата с португалеца продължава?

Кристиано бе разкритикуван сериозно, след като си позволи безцеремонно да си тръгне от "Олд Трафорд", още преди да е приключила срещата на "червените дяволи" с Тотнъм през седмицата (19 октомври). Сега според информацията на "iNews" - ръководството на тима от "Олд Трафорд" не е останало никак доволно от тази постъпка и няма намерение да толерира подобно отношение към клуба.

Недоволният Кристиано

През лятото се появиха различни информации, че 5-кратният носител на "Златната топка" е изявил желание да си тръгне от "Олд Трафорд" още през изминалия трансферен прозорец. След това пък се появиха други спекулации, че това негово желание не е приключило, защото той иска клубът да го продаде през зимния трансферен прозорец.

Мнозина смятат, че недоволството на Роналдо се проявява от факта, че Ерик тен Хаг го оставя на скамейката, през по-голямата част от мачовете на "дяволите", и не му дава достатъчно игрови минути.

Ще липсва ли Роналдо на Юнайтед? 

Ерик тен Хаг, като че ли успя да затвърди теорията си, че отборът не е зависим от португалеца. Нидерландският специалист изгради състав, на който му отне малко време да влезе в ритъм, но в момента се наслаждава на страхотна форма и показва отлична игра. Изглежда, че в крайна сметка, клубът може да продължи да се развива и без наличието на португалската суперзвезда.

Докато редица влиятелни личности на Острова си позволиха да разкритикуват Роналдо, то се намери и такъв, който да застане зад гърба му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички