Роналдо след отстраняването си: Поддаването на натиска не е опция!


Роналдо след отстраняването си: Поддаването на натиска не е опция!
Снимка: Getty Images

3470 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо използва своя профил в Instagram, за да предаде на феновете си как се чувства и каква е истината за скандалите около него в последните дни.

Както е известно, португалецът беше изваден от състава за мача с Челси, след като напусна преждевременно резервната скамейка и стадиона в мача с Челси. Заговори се дори, че той обмисля да разтрогне договора си с английския гранд.

Роналдо написа дълъг пост в социалните мрежи, но от него стана ясно единствено, че няма намерение да бяга от клуба на този етап. В думите му прозвуча и опит за извинение, но твърде недостатъчно. Ето какво написа Роналдо:

"Както винаги съм правил през цялата си кариера, опитвам се да живея и играя с уважение към моите колеги, моите противници и моите треньори. Това не се е променило. Не съм се променил. Аз съм същият човек и същият професионалист, който бях през последните 20 години, играейки елитен футбол, и уважението винаги е играло много важна роля в моя процес на вземане на решения.

Започнах много млад, примерите на по-възрастните и най-опитните играчи винаги са били много важни за мен. Затова по-късно винаги съм се опитвал да давам пример на младите, които растяха, във всички отбори, които съм представлявал. За съжаление, това невинаги е възможно и понякога горещината на момента взима най-доброто от нас.

В момента просто чувствам, че трябва да продължа да работя здраво в Карингтън, да подкрепям моите съотборници и да съм готов за всичко във всеки даден мач. Поддаването на натиска не е опция. Никога не е била. Това е Манчестър Юнайтед и обединени трябва да устоим. Скоро пак ще бъдем заедно". Ето как Ерик тен Хаг коментира поведението му, преди да го извади от състава

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички