Нюкасъл избавя от мъките Люк Шоу от Манчестър Юнайтед


Нюкасъл избавя от мъките Люк Шоу от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1209 0

Нюкасъл Юнайтед възнамерява да отправи предложение към Манчестър Юнайтед през идната зима за бранителя Люк Шоу. Англичанинът започваше като титуляр през този сезон, но няма мач като титуляр от загубата с 0:4 от Брентфорд на 13-и август за „червените дяволи“.

27-годишният футболист се появи от пейката за отбора си в последните два мача, но Ерик тен Хаг продължава да налага Тирел Маласия в стартовата си единайсеторка.

Самият Шоу пък иска да играе максимално много време, за да си подсигури място в националния отбор на Англия, но това до зимата очевидно няма как да стане лесно. Според пресата на Острова бъдещето на играча в Юнайтед въобще не е сигурно с оглед фактът, че и неговият контракт изтича следващото лято, но „червените дяволи“ могат да му го удължат собственоръчно с една година.

Въпреки това, Нюкасъл Юнайтед гледа ситуацията около него, след като Мат Таргет и Дан Бърн могат да играят в тази зона от терена, но Еди Хау иска още повече да засили конкуренцията там. Според Mirror се очаква трансферна офанзива от „джордитата“ още в първите дни на януари. В 218-те си мача за Юнайтед Шоу има три гола и 22 асистенции. А какво смята легенда на Юнайтед за Митко Бербатов, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички