Официално: Нюкасъл си осигури звездно попълнение за зимата


Официално: Нюкасъл си осигури звездно попълнение за зимата
Снимка: GettyImages

4828 0

Нюкасъл договори услугите на първо зимно попълнение, след като постигна споразумение за привличането на 18-годишния нападател Гаранг Куол. Към този момент младокът е част от австралийския Сентръл Коуст Маринърс, но от януари ще влезе в сила споразумението му със "свраките".

Младокът направи и първия си коментар пред медията на новия си тим: "Това е нереално. Като младо момче в Австралия, Висшата лига е основното нещо, което всички гледат, но никой всъщност не мисли, че ще достигне тези висоти. Да бъда един от тези хора, да бъда в позицията, в която съм, е невероятно.

Сега, след като подписах с Нюкасъл, искам да тренирам здраво, да играя здраво, надявам се да отида на Световното първенство и да се върна тук по-силен".

Куол направи своя международен дебют за Австралия срещу Нова Зеландия миналата седмица, като стана най-младият национал след Хари Кюел през 1996 г.

Неговото първо участие в елита на Австралия пък бе едва през април, но направи незабавно впечатление, отбелязвайки четири гола в първите си седем изяви.

Вижте и останалите новини от предстоящия зимен трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички