Реал Мадрид иска 20 милиона евро от Нюкасъл, за да продаде Еден Азар


Реал Мадрид иска 20 милиона евро от Нюкасъл, за да продаде Еден Азар
Снимка: Getty Images/Guliver

3844 0

Реал Мадрид може много скоро да се раздели с един от своите футболисти, който така и не успя да разгърне пълния си потенциал на "Сантиаго Бернабеу". 

Става дума за Еден Азар. Нюкасъл има сериозен интерес към белгийската звезда, а мадридчани са готови да се разделят със своя нападател за сумата от 20 милиона евро, съобщава изданието "El Nacional".

Според информацията "свраките" са се опитвали да привлекат белгиеца и през летния трансферен прозорец, но така и не се е стигнало до сделка между двете страни. "Джордитата" изглежда, че ще опитат късмета си и през януарския трансферен прозорец.

От началото на сезона белгиецът е допринесъл с гол и асистенция в четири мача във всички турнири. Той започна в последните две срещи на клуба като централен нападател в отсъствието на френската голова машина Карим Бензема.

Спокойно може да се каже, че контузиите провалиха много развитието на Азар в Реал Мадрид. Според мнозина белгиецът трябва да започне на чисто в друг клуб, който ще му даде по-голяма възможност за изява.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голямата звезда на Реал Мадрид под въпрос до последния момент за дербито с Атлетико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички