Със скоростта на светлината: Каземиро иска да си тръгва от Манчестър Юнайтед още през януари?


Със скоростта на светлината: Каземиро иска да си тръгва от Манчестър Юнайтед още през януари?
Снимка: Getty Images

2428 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед - Каземиро започва да съжалява, че е напуснал Реал Мадрид в посока "Олд Трафорд" поради липсата на игрово време досега този сезон, съобщава испанското издание "Fichajes".

Според информацията бразилецът е крайно недоволен от това, че търка пейката и не влиза в титулярните 11 на мениджъра Ерик тен Хаг. Именно поради това той може да поиска да бъде даден под наем на друг отбор още през януарския трансферен прозорец. Твърди се, че също така е споделил на своите приближени, че съжалява за преминаването си на Острова.

Бразилският национал претърпя труден старт на живота си на "Олд Трафорд", тъй като все още не е бил титуляр в мач от Висшата лига. Каземиро стартира в два сблъсъка от Лига Европа и е влизал четири пъти от резервната скамейка в английския елит.

Дефанзивният халф изглежда се затруднява да пробие в първия отбор. Скот Мактоминей бе избиран пред него в неотдавнашната серия от четири поредни победи на Манчестър Юнайтед във Висшата лига.

Предстои да разберем какво ще се случи в близкото бъдеще с един от най-добрите полуащитници в света. Междувременно ето кой футболист пожела управата на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички