Новият треньор на Челси Греъм Потър обясни какъв отбор иска да създаде


Новият треньор на Челси Греъм Потър обясни какъв отбор иска да създаде
Снимка: Getty Images

3795 0

Новият старши треньор на Челси - Греъм Потър, иска да създаде отбор, който да бъде комбинация между чисто човешки и футболни ценности.

В първото си интервю пред клубната телевизия на "сините", той заяви, че иска да разбере що за хора са играчите му и че неговият подход винаги е "човекът на първо място".

"Става въпрос за създаването на тим, който да се състезава, в който да има взаимно уважение, който да бъде честен, в който футболистите работят един за друг... В общи линии - комбинация от човешки и футболни ценности", каза Потър и допълни:

"Трябва да си наясно, че играчите на първо място са човешки същества и е от ключово значение да се опиташ да ги разбереш, да разбереш какво ги мотивира и да видиш какво представляват като хора. Оттам нататък трябва да изградиш добра връзка с тях и да комуникирате ежедневно, да изградите взаимен респект, доверие и честност".

Официалният дебют на Потър начело на Челси, може би, ще бъде домакинството на РБ Залцбург от втория кръг на Шампионска лига (14 септември, 22:00 часа). На този етап няма информации, че двубоят ще бъде отложен заради смъртта на кралица Елизабет II, но ситуацията е динамична.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Заради смъртта на Елизабет II: Sky Sports остана без техника за мачовете от Висшата лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички