Заради смъртта на Елизабет II: Sky Sports остана без техника за мачовете от Висшата лига


Заради смъртта на Елизабет II: Sky Sports остана без техника за мачовете от Висшата лига
Снимка: Getty Images

1083 0

Английският спортен канал Sky Sports, който държи телевизионните права за излъчване на Висшата лига, може да се окаже без техническата възможност да отрази част от мачовете през идния уикенд. Причината е, че ресурсите на медията са главно насочени към отразяването на събитията около смъртта на кралица Елизабет Втора, съобщи Daily Mail.

Както е известно, погребението на кралицата ще се състои на 19 септември (понеделник), а мачове във Висшата лига има в петък, събота и неделя. От Sky Sports първоначално са предвидили живо включване за осем от мачовете в програмата, но тези планове са се променили в последните дни и е много вероятно да се наложи отлагането на някой от мачовете.

Проблемът за Sky Sports е, че не разполага с достатъчно камиони, които да придвижат техниката до отделните мачове, тъй като повечето са пренасочени за събития, свързани със смъртта на кралицата. Все още не е ясно дали Висшата лига няма да реши да отложи всички мачове от програмата си, както стори с предходния кръг.

Daily Mail алармира още, че мачове от Висшата лига може да бъдат отложени и заради липса на полиция (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички