Потър се сбогува с Брайтън и се премери с най-крайните фенове на "чайките"


Потър се сбогува с Брайтън и се премери с най-крайните фенове на "чайките"
Снимка: Getty Images

1285 0

Новият старши треньор на Челси Греъм Потър помоли феновете на Брайтън за прошка, след като напусна шокиращо "чайките". 47-годишният специалист подписа петгодишен договор с отбора от "Стамфорд Бридж" в четвъртък, наследявайки германеца Томас Тухел, който бе уволнен по-рано през седмицата.

От бившия му клуб споделиха на официалния сайт на тима отворено писмо от мениджъра, в което той споделя, че ще помни и цени трите прекрасни години в Брайтън, като приема, че някои запалянковци няма да могат да му простят.

"Това бяха прекрасни три години в клуба, който промени живота ми и искам да кажа довиждане на всички вас, които направихте този период от кариерата ми толкова специален. Разделям се с един чудесен клуб, който винаги ще означава много за мен и моето семейство.

Разбирам, че за някои такава внезапна промяна във футбола може да е трудна за приемане. Може да не убедя всички вас за ми простите за заминаването, но бих искал поне да използвам възможността да ви благодаря.

Надявам се ще разберете, че този етап от кариерата ми, почувствах, че трябва да се възползвам от появилата се възможност.

Благодаря на президента Тони Блум, изпълнителния директор Пол Барбър и всички от ръководството за шанса, който получих преди три години и подкрепата, която имах.

На моя наследник ще кажа само – поздравления, защото ще работи в един страхотен клуб с фантастичен състав, подкрепян от чудесно ръководство", заяви Потър.

Вижте последните новини около лондонския гранд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички