Невървеж! Манчестър Юнайтед се размина и с третия набелязан нападател


Невървеж! Манчестър Юнайтед се размина и с третия набелязан нападател
Снимка: Getty Images

7608 0

Манчестър Юнайтед удря на камък с привличането на нов нападател. Последният набелязан за поста беше Расмус Хойлунд от Аталанта, но италианският клуб вдигна много цената на датчанина и англичаните са се отказали от него, според информация на "The Athletic".

"Бергамаските" са поискали 100 милиона евро за 20-годишния футболист, а "червените дяволи" не възнамеряват да ги платят. Причината за това е, че клубът има бюджет за летни трансфери в размер на 100 милиона паунда, за да спаси правилата за финансов феърплей.

Носителят на Купата на Лигата все още може да си осигури средства за харчене, като продаде свой футболист, но 60 милиона паунда вече са заделени за привличането на Мейсън Маунт от Челси.

Приоритет на пазара за Ерик тен Хаг остава привличането на голмайстор, като идеалният вариант е той да има опит във Висшата лига. Хойлунд е изглеждал като компромисен вариант, а и е бил инвестиция в бъдещето, но Аталанта иска твърде много пари за него. Юнайтед не иска и не може да ги плати. А ето с кои свои играчи планира да се раздели клубът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички