Жозе Моуриньо е готов да даде нов шанс на Грийнууд, ако не остане в Юнайтед


Жозе Моуриньо е готов да даде нов шанс на Грийнууд, ако не остане в Юнайтед
Снимка: Getty Images

2674 0

Наставникът на Рома - Жозе Моуриньо, лично се е свързал с бащата на Мейсън Грийнууд от Манчестър Юнайтед, за да заяви, че има намерение да привлече младока в Рим, ако британецът не продължи кариерата си на "Олд Трафорд".

Футболистът не е стъпвал на терена от януари 2022 година, след като бе обвинен във физическо насилие срещу своята приятелка. По-късно той бе оправдан, а от Юнайтед съобщиха, че започват собствено разследване по случая и ще обявят дали Грийнууд ще остане на "Олд Трафорд" след края на кампанията.

Ако Манчестър Юнайтед обаче вземе решението да се раздели с Грийнууд и разтрогне неговия договор, то Моуриньо ще е готов да му даде втори шанс в Рома. "The Express" съобщи, че Моу се е свързал с бащата на британеца и са говорили за евентуален трансфер на футболиста на "Олимпико".

Когато Моуриньо работеше в Юнайтед като мениджър, Мейсън Грийнууд се състезаваше в юношеските формации на английския гранд. Той направи дебюта си за основния тим през 2018 година и има на сметката си 129 мача, в които се е отчел с 35 попадения и 12 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моуриньо иска играч в Рома, с когото е работил в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички