Ювентус "бие шута" на Влахович заради 20-годишен таран?


Ювентус "бие шута" на Влахович заради 20-годишен таран?
Снимка: Getty Images

16813 0

Ювентус е все по-близо до потенциална раздяла със сръбската суперзвезда Душан Влахович, след като му е намерил заместник. За него се спекулираше през последните месеци - датският национал Расмус Хойлунд.

Заместникът на балканеца

Според Corriere della Sera "старата госпожа" дори финансово би била напред след подобна сделка, тъй като се смята, че Байерн Мюнхен е готов да предложи 60 милиона евро (включително бонуси) за сърбина.

В същото време Аталанта иска 50 милиона за северноевропейския таран, на който се предписва светло бъдеще и дори бива сравняван с Ерлинг Холанд. 

Потенциалът в Ювентус

Единствената въпросителна остава около Аркадиуш Милик, който разполага с неясно бъдеще в Ювентус към този момент. Италианската преса обаче смята, че дори Манчестър Юнайтед е конкурент на "зебрите" за датчанина. 

Таранът акостира в Аталанта едва през миналото лято, когато над 17 милиона евро бяха платени на Щурм Грац за правата му. През първия му сезон за Аталанта отбеляза 9 гола и асистира за още 4 в рамките на 33 двубоя. 

Вижте каква е целта на Алегри в Ювентус през следващия сезон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички