Отказаха се и от Кейн, и от Осимен: Ето кой ще е новият нападател на Манчестър Юнайтед


Отказаха се и от Кейн, и от Осимен: Ето кой ще е новият нападател на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

26033 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, се е спрял на следващия нападател на тима, твърди "Daily Mail". той обаче няма да е нито Хари Кейн от Тотнъм, нито Виктор Осимен от Наполи.

Според източника ръководството на "червените дяволи" не желае да влиза в дълги преговори с президента на "шпорите" Даниел Леви за английския национал. Освен това, на "Олд Трафорд" смятат, че 100 милиона паунда е твърде висока цена за почти 30-годишния Кейн.

Вариантът с Осимен също вече не се разглежда в клуба, тъй като са на мнение, че той е твърде скъп. Аурелио Де Лаурентис оцени голмайстора си на 140 милиона евро.

Затова Манчестър Юнайтед ще се фокусира върху привличането на Расмус Хойлунд от Аталанта. Трансферът на датския нападател се оценява на 40 до 70 милиона евро, което устройва носителя на Купата на Лигата.

Хойлунд играе за "бергамаските" от лятото на 2022 година. През изминалия сезон той взе участие в 42 мача, в които вкара 16 гола и направи 7 асистенции. Договорът му с италианците е в сила до 2027 година. А ето кой футболист на Барселона иска Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички