Манчестър Юнайтед продължава да напира за голаджия от Аталанта


Манчестър Юнайтед продължава да напира за голаджия от Аталанта
Снимка: GettyImages

2092 0

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да търси своя нов нападател. Името на "червените" дяволи се свързва с големи имена в Европа, но все още няма никакво развитие по този казус. Сега обаче стана ясно, че управата на тима е засилила интереса си към голаджията на Аталанта - Расмус Хойлунд.

Според изданието "Daily Mail", отборът от Бергамо иска 86 милиона паунда за своя футболист, но поради своя ограничен бюджет Манчестър Юнайтед е готов да предложи доста по-малко пари за 20-годишния датчанин - 52 милиона паунда.

Датският национал наистина впечатли за Аталанта и Щурм Грац миналия сезон. Той вкара 16 гола и направи седем асистенции само за 2551 минути игра в първите отбори от общо 42 мача във всички турнири.

Припомняме, че "червените дяволи" се нуждаят спешно от нападател, след като Кристиано Роналдо напусна през изминалата кампания. На пожар бе взет под наем Ваут Вегхорст, но той не успя да впечатли с изявите си, за да накара клуба да го откупи за постоянно. Има и редица спекулации, които свързват гранда от Манчестър с привличането на Хари Кейн от Тотнъм или Виктор Осимен от Наполи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ръководството на Юнайтед проваля големи планове на Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички