Невил и Карагър със сериозни критики към Йозил


Невил и Карагър със сериозни критики към Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

1241 0

Бившите английски бранители Гари Невил и Джейми Карагър отправиха сериозни критики към Месут Йозил, след като полузащитникът на Арсенал отказа да си намали заплатата по време на пандемията от коронавирус. В тима от Северен Лондон обсъдиха вариант, при който всички играчи и треньорски щаб ще си намалят заплатите с 12.5 процента в следващите 12 месеца.

Месут Йозил обаче е бил един от тримата футболисти на „топчиите“, които са отказали да се разделят с част от месечното си възнаграждение през този период. 31-годишният халф е играчът с най-голяма заплата на „Емиратс Стейдиъм“, като взима по 350 хиляди паунда на седмица. Тези новини не бяха посрещнати никак добре от Карагър и Невил. „Фактът, че най-скъпоплатеният футболист в отбора отказва да си намали заплатата е нелеп. Ако останалата част от футболистите се съгласят на това, трябва и ти да го направиш. Иначе си вкарваш страхотен автогол. Той трябва да даде пример като човекът с най-висока заплата в отбора“, заяви Карагър пред „Sky Sports News”.

“Фактът, че се делиш от отбора е абсурден. Вие сте отбор на и извън терена. Не бих искал да съм един от тримата, които са отказали. Бих ги изолирал от останалите. Когато група играчи гласуват за нещо, трябва да ги подкрепиш“, допълни Гари Невил. А ето с кой футболист ще се раздели Арсенал през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички