Реал Мадрид прати запитване за капитана на Арсенал


Реал Мадрид прати запитване за капитана на Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

3442 0

Според ‘France Football’ испанският гранд Реал Мадрид е пратил запитване за капитана на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг. Габонският нападател примина в тима от Северен Лондон през януари 2018-та година за сумата от 64 милиона евро от отбора на Борусия Дортмунд.

От Арсенал вече на няколко пъти през сезона заявиха, че нямат никакво намерение да продават своя голмайстор. Ако тимът не успее да се класира за Шампионската лига в края на настоящия сезон обаче, „артилеристите“ могат да бъдат принудени да пуснат Обамеянг. През зимата отборът на Барселона бе свързван с футболиста, който е оценяван на 50 милиона евро. ‘France Football‘ обаче няма информация за интерес от страна на каталунците, но за разлика от това големият съперник на Барса Реал Мадрид вече е пратил официално запитване за нападателя.

За момента обаче няма конкретна оферта и от „Сантиаго Бернабеу“ може би ще са по-активни след края на настоящия сезон. Говори се, че Зинедин Зидан търси партньор, а може би и заместник в атака на Карим Бензема, особено ако се наложи да бъдат играни много мачове за кратък период от време. Друг отбор, който се интересува от Обамеянг, е тимът на Интер. А ето какъв съвет дадоха на Обамеянг от родината му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички