Бербатов за Обамеянг: Мога да разбера защо не е щастлив в Арсенал


Бербатов за Обамеянг: Мога да разбера защо не е щастлив в Арсенал
Снимка: Instagram

1102 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отправи съвет към нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг внимателно да обмисли решението за това къде ще продължи кариерата си.

"Трябва да попитате Обамеянг дали е щастлив в Арсенал и ако не е, мога да разбера защо. Във футбола трябва да се печелят трофеи и всички знаем, че Арсенал е отбор, който играе атрактивен футбол, но доста често остава с празни ръце. Това може да бъде разочароващо за един играч. Обамеянг е нападател, така че за него е важно да вкарва голове. Той единствен знае как се чувства сега. Преди преустановяването на шампионата той демонстрираше висок дух и се раздаваше за отбора. Мисля, че на него му харесва в Арсенал. Разбира се да бъдеш футболист в Лондон е чудесно. Начинът му на живот, на съотборниците му и на семейството му могат да го накарат да остане. Единственото, което му липсва в Арсенал са трофеите", каза Бербатов пред Betfair.

Кандидати за габонеца са испанските грандове Барселона и Реал Мадрид. Каталунците отдавна не крият интереса си към 30-годишния футболист и той по чудо не премина на "Камп Ноу" през януари. Обамеянг обаче е желан също така лично от треньор на Реал Зинедин Зидан. Габонският национал все още не е спечели голям трофей и Бербатов смята, че именно това ще окаже решаваща роля за решението на Обамеянг за бъдещето му. Наскоро Димитър Бербатов изказа своята позиция относно Висшата лига. Дали, според Бербатов, Ливърпул трябва да получи титлата на Острова - четете тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички