В Арсенал набелязаха с кого ще се разделят през лятото


В Арсенал набелязаха с кого ще се разделят през лятото
Снимка: Gulliver/GettyImages

2891 0

Арсенал се готвят да продадат нападателя си Александър Лаказет през лятото. „Артилеристите“ похарчиха 52 милиона паунда, за да докарат французина на „Емиратс“ през лятото на 2017-та година. През този сезон обаче Лаказет често остава извън стартовия състав на отбора.

Статистиката на френския нападател в тима не е никак лоша, като той е вкарал 45 гола в 114 мача за Арсенал. Между декември и януари обаче Лаказет изигра 9 мача без да се разпише. Според ‘AS’ от „Емиратс“ ще изслушат оферти за нападателя, като за момента най-сериозен интерес има от страна на Атлетико Мадрид. Отборът на Диего Симеоне изпитва трудности в предни позиции, въпреки че разполага с Алваро Мората, Диего Коща и Жоао Феликс. Именно Лаказет може да се окаже човекът, който да допринесе за головете на „дюшекчиите“.

Като се има предвид обаче фактът, че Арсенал платиха 52 милиона паунда за 28-годишния нападател, испанският клуб ще трябва да плати доста сериозна сума, за да го вземе в редиите си. „Артилеристите“ почти сигурно ще бъдат принудени да продават, след като за поредна година няма да успеят да се класират за Шампионската лига. А ето кой футболист на "топчиите" също може да поеме към Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички