"Не ме интересува, ако трябва да съм честен" - Хюн Мин Сон с интересен коментар преди лютото дерби между Тотнъм и Арсенал


"Не ме интересува, ако трябва да съм честен" - Хюн Мин Сон с интересен коментар преди лютото дерби между Тотнъм и Арсенал
Снимка: Getty Images

1353 0

Идната неделя (15 януари, 18:30 ч.) Тотнъм е домакин на Арсенал в едно от двете големи дербита на Острова от 20-ия кръг на Висшата лига. Другото е Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити (14 януари, 14:30 часа).

"Шпорите" са на пето място във временното класиране с актив от 33 точки, а вечният им съперник прави фантастичен сезон и продължава да е лидер с 44 пункта. Важно е да се отбележи, че първият сблъсък между тях от есента на 2022 г. завърши 3:1 за "артилеристите" на "Емиратс".

След като Тотнъм победи Портсмут за ФА Къп, южнокорейската звезда на Антонио Конте - Хюн Мин Сон, направи интересен коментар, когато бе запитан от журналисти дали в съблекалнята им е трудно да гледат как тима на Микел Артета е фаворит за титлата:

"Не ме интересува, ако трябва да съм честен", отсече Сон. "Загубихме от тях при гостуването си, така че сега през седмицата ще трябва да си "напишем домашното", за да поправим нещата. Знам, че феновете бяха много разочаровани, когато паднахме на "Емиратс" и затова сега ни предстои много важна задача у дома. Всички трябва да бъдат готови да "хвърлят телата си", призова нападателят на Тотнъм, цитиран от "Fotmob".

ВИЖТЕ ОЩЕ - На Острова обясниха как Арсенал ще се справи с Манчестър Сити и ще спечели Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички