Хари Реднап скъса от похвали Хари Кейн


Хари Реднап скъса от похвали Хари Кейн
Снимка: GettyImages

1228 0

Бившият треньор на Тотнъм Хотспър – Хари Реднап, не скри суперлативите си към голямата звезда на отбора Хари Кейн. В последния мач на лондончани във Висшата лига Кейн вкара два гола срещу Кристъл Палас и така той вече има 16 гола в борбата си за Златната обувка, където има зловещата конкуренция на Ерлинг Холанд от Манчестър Сити.

Но според Реднап, Кейн не е полезен единствен при отбелязването на голове, тъй като нападателят работи изключително много във всички фази на играта и помага на трите линии по терена за отбора, воден от Антонио Конте.

„Когато загледате какво прави той, то е невероятно. Кейн просто прави всичко по терена. Не само вкарва голове, държи топката, дава чудесни пасове, а неговата работна етика е от изключителна висота“, започна той пред talkSPORT.

“Хари се подобрява с всяка изминала година, а когато си на такова ниво, то това е много трудно. Сега се и намира в чудесна форма, което е супер за Тотнъм“.

Хари Кейн е считан за един от най-добрите нападатели в света и именно заради това от Тотнъм искат да го задържат с още по-добър договор и той да приключи кариерата си на „Тотнъм Стейдиъм“. Според The Times бордът на „шпорите“ вече сондира разговори с антуража на играча и се очаква в скоро време да има подобрено предложение за английския национален нападател.

А какво стори стрелецът във ФА Къп, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички