Не е шега: Ливърпул си връща бивш 33-годишен халф, за да играе при... младежите!


Не е шега: Ливърпул си връща бивш 33-годишен халф, за да играе при... младежите!
Снимка: Getty Images

8436 0

Ръководството на Ливърпул подготвя много любопитен трансферен ход, с който ще си върне бившия халф Джей Спиъринг, съобщи британското издание The Telegraph. Мърсисайдци искат да вземат 33-годишния халф, за да го присъединят към младежкия си състав до 23 години.

Директорът на академията на Ливърпул Алекс Ингълторп е инициирал създаването на нова роля в юношеските формации на клуба. Тя се състои в това в отбора до 23 години да бъде вкаран действащ играч с достатъчно опит, който да има и треньорски функции.

В Ливърпул са решили, че е най-уместно да привлекат своята юноша Джей Спиъринг, който игра за първия отбор на Ливърпул в периода 2008 - 2013 година. Преди това Спиъринг прекара над 10 години в школата на мърсисайдци и знае всичко за клуба отвътре.

33-годишният Спиъринг за последно се подвизава в четвъртото ниво на английския футбол в отбора на Транмиър Роувърс, а сега се очаква да бъде привлечен при младежите до 23 години на Ливърпул, за да предаде опита на играчите си как да пробият до първия отбор на "червените".

Междувременно стана ясно, че нападател на Ливърпул със сигурност ще си тръгне от "Анфийлд" през това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички