След Дарвин Нунес: Ливърпул много близо до трети летен трансфер


След Дарвин Нунес: Ливърпул много близо до трети летен трансфер
Снимка: Getty Images

16793 0

Ръководството на Ливърпул е все по-близо до финализирането на трети летен трансфер! Мърсисайдци вече привлякоха Фабио Карвальо от Фулъм, както и Дарвин Нунес от Бенфика - трансфер, който бе потвърден от португалския клуб и се чака да бъде официално обявен и от "Анфийлд".

Докато се изчакват медицинските прегледи на Нунес, в Ливърпул работят и върху още един трансфер - привличането на крайния бранител на шотландския Абърдийн Калвин Рамзи. 18-годишният шотландец се подвизава отдясно на отбраната и се очаква да премине в Ливърпул.

Информацията за трансфера идва от възможно най-достоверния източник за такива новини - Фабрицио Романо. Журналистът информира в Туитър, че Ливърпул има прогрес в преговорите, като личните условия на играча са договорени и остава единствено оформяне на бонусите в споразумението.

През миналия сезон Калвин Рамзи изигра 33 мача за Абърдийн във всички турнири, като прави впечатление високият брой асистенции - девет на брой. Това се вписва в характеристиката на крайните бранители на Ливърпул, които играят много активно в предни позиции и правят висок брой асистенции.

Междувременно Ливърпул постави символична цена на един от нападателите си (повече по темата четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички