Байерн Мюнхен преклони глава - плаща исканите от Ливърпул 50 милиона евро за Мане!


Байерн Мюнхен преклони глава - плаща исканите от Ливърпул 50 милиона евро за Мане!
Снимка: Getty Images/Guliver

1378 0

Звездата на Ливърпул Садио Мане вече е съвсем близо до трансфер в Байерн Мюнхен, след като баварците се съгласиха да платят искана от мърсисайдци сума.

"Червените" вече отхвърлиха две предложения от страна на шампионите на Германия за сенегалския национал, след което ръководството на Байерн е разбрало, че ще трябва да приеме исканията на Ливърпул и да плати 42,5 милиона паунда (49,75 млн. евро).

Сумата е висока за футболист, чийто договор изтича след една година, но Мане е един от най-добрите играчи на Ливърпул в последните години и с основна заслуга за триумфите в Шампионската лига, Висшата лига, ФА Къп и Купата на лигата, като офанзивният футболист дори е спряган за един от претендентите за Златната топка.

С трансфера на Мане ще бъде сложен край на атакуващото трио на "червените", което им донесе много успехи в последните сезони - Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обаче обнови успешно нападението си като привлече Диого Жота, Луис Диас и Дарвин Нунес.

Ето кога ще се състоят новите преговори между Ливърпул и Байерн Мюнхен за Мане!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички