На Острова юркат Гарет Саутгейт да стартира с ас на Ливърпул


На Острова юркат Гарет Саутгейт да стартира с ас на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1689 0

Бившият нападател на Ливърпул - Стан Колимор, призова мениджъра на английския национален отбор - Гарет Саутгейт, да започне с Трент Александър-Арнолд на Световното първенство по футбол през 2022 в Катар.

Защитните способности на Александър-Арнолд са поставени под въпрос. Англичанинът е силно обвиняван, че е твърде отпуснат отзад и неспособен да спре опасни атаки по фланга, който защитава. Това изглежда обаче не притеснява Колимор, който застана зад гъбра му. 

"Мисля, че Трент Александър-Арнолд трябваше да има повече игрово време за Англия. Той е специален футболист, той е един от най-добрите в света на своята позиция. Ако съм на мястото на Саутгейт непременно съставът ми ще започва с него, няма две мнение по въпроса", категоричен бе бившият футболист пред "CaughtOffside".

Трент не бе използван при загубата на страната му с 1:0 в Лигата на нациите срещу Италия на 24 септември. След това пък десният бек беше оставен извън състава за мача три дни по-късно, когато "трите лъва" завършиха наравно 3-3 срещу Германия на "Уембли". 

Мнозина вярват, че той ще бъде част от състава на Саутгейт за предстоящия Мондиал. Дали обаче редовно ще намира място в стартовия му състав - предстои да разберем.

Междувременно съотборникът на Трент - Върджил ван Дайк, посочи най-трудния си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички