Проблеми в Ливърпул: Футболната асоциация наказва по-сурово Юрген Клоп?


Проблеми в Ливърпул: Футболната асоциация наказва по-сурово Юрген Клоп?
Снимка: Getty Images

3064 0

Футболната асоциация (ФА) е решила да обжалва решението мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, да бъде само глобен за конфронтация със съдията в мача на мърсисайдци срещу Манчестър Сити през изминалия месец във Висшата лига.

В заключителните минути на мача Бернардо Силва спря пробив на Мохамед Салах, като го задържа за тениската и го повали, а Клоп бе сигурен, че това трябва да е нарушение срещу неговия футболист. Германецът побесня край тъчлинията, но избегна сериозното наказание, а именно да не води отбора си в един или повече мачове. 

ФА му наложи глоба от 30 хиляди паунда от независима регулаторна комисия на 27-и октомври заради поведението му към официални лица по време на мача на 16 октомври. Асоциацията обаче вече е прегледала писмените мотиви на комисията и смята, че санкцията е твърде снизходителна, като мнозина се чувстват "изумени", че Клоп е избегнал допълнително наказание.

Все още не е ясно и официално обаче дали има вероятност инцидентът да бъде преразгледан и на немския специалист да му бъде наложено ново и по-сурово наказание.

Междувременно Ливърпул сяда на масата за преговори с ключов за тима играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички