На Юрген Клоп му писна! Разкарва трима от Ливърпул през януари


На Юрген Клоп му писна! Разкарва трима от Ливърпул през януари
Снимка: Getty Images

25432 0

Управaта на Ливърпул е готова да вземе мерки и да изпълни едно от желанията на своя мениджър - Юрген Клоп. Германският специалист желае неговия състав да бъде освежен, а за тази цел мърсисайдци трябва да се разделят с трима свои футболисти.

Юрген Клоп иска Алекс Окслейд-Чембърлейн, Наби Кейта, както и защитникът Нат Филипс да бъдат продадени, твърди "The Express". Наставникът не е никак доволен от формата и здравето на тези футболисти, защото те почти никога не са на негово разположение поради най-различни травми.

И тримата заподозряни са записали само и единствено по 1 мач през настоящата кампания. С тяхната евентуална продажба или освобождаване мърсисайдци също така могат да се освободят и от немалките заплати, които плащат на тези футболисти. 

Ливърпул изпитва огромни проблеми в своята халфова линия, а наскоро стана ясно, че те могат да бъдат разрешени с привличането на футболист от Бундеслигата. В същото време обаче мърсисайдци могат много скоро да седнат на масата за преговори и да предложат нов контракт на една от големите си звезди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички