Юрген Клоп за Дарвин Нунес: Прави огромни стъпки и е истинска заплаха за противника (ВИДЕО)


Юрген Клоп за Дарвин Нунес: Прави огромни стъпки и е истинска заплаха за противника (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1496 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде мнение относно новото попълнение на мърсисайдци и един от най-коментираните играчи във Висшата лига Дарвин Нунес. Специалистът говори след успеха в последния кръг от групите на Шампионска лига на "червените" срещу Наполи с 2:0.

Нунес дойде с големи надежди на "Анфийлд", но не очарова с първоначалните си изяви. Мнозина бързо го определиха като провал, но уругваецът постепенно подобрява формата си и загатва за страхотните си качества. Той участва и в двете попадения на отбора срещу италианския тим. Това не остана скрито от очите на германския наставник, който отличи футболиста.

"Много сме радостни от него. Определено прави големи стъпки и все още има на къде да се подобри, защото това момче е невероятно. Лесно може да се види, че представлява истинска заплаха в завършващата фаза от атаката", заяви Клоп, след което разкри колко важна е ролята на нападателя в тима.

"Той бива включван във всичко и винаги е опция за подаване или центриране. Виждате няколкото големи шансове, които пропусна. Представете си, че отбележи и тях. Той е част от всичко, което се случва. 

Не беше играл от ужасно много време, но имаше роля и при двата гола, което е добре. Определено, това са големи стъпки", допълни още той.

Ето какъв въпрос ядоса Юрген Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички