На Острова: Съблекалнята ще гледа по друг начин на Роналдо, ако той остане в Юнайтед


На Острова: Съблекалнята ще гледа по друг начин на Роналдо, ако той остане в Юнайтед
Снимка: Getty Images

1699 0

Сагата около мегазвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо изглежда няма край. Всеки ден се появяват нови спекулации относно бъдещето му - дали ще остане на Острова, или не.

Бившият футболист на Астън Вила и Тотнъм, и настоящ анализатор Алън Хютън също взе мнение по въпроса относно евентуалното оставане на португалеца на "Олд Трафорд". Той е категоричен, че останалите играчи ще гледат по друг начин на Роналдо.

"Доста странна ситуация. Първо, че ще има много въпроси от останалите футболисти от тима, те все пак ще искат да знаят какво се случва. Второ, те могат да започнат да гледат на Кристиано по коренно различен начин, на много играчи подобни действия въобще не се харесват", заяви британецът пред "Football Insider".

"В крайна сметка му остават 12 месеца и мисля, че Манчестър Юнайтед може да добави още една година към това, така че евентуално да му останат два сезона. Ако наистина иска да си тръгне, не виждам защо трябва да се вдига толкова много шум", добави още Хютън.

Мнозина смятат, че Роналдо иска да си тръгне поради факта, че Юнайтед няма да се състезава в Шампионска лига през следващия сезон. Наскоро имаше среща между португалеца и управата на "червените дяволи", в която стана ясно, че той и агентът му Жорже Мендеш са поставили условия на ръководството и нямат никакво намерение да отстъпват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички