Легенда на Манчестър Юнайтед похвали две от новите попълнения на "Олд Трафорд"


Легенда на Манчестър Юнайтед похвали две от новите попълнения на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

1857 0

Един от легендарните футболисти, играли за Манчестър Юнайтед - Яп Стам, е останал много доволен от новите придобивки в защита - Лисандро Мартинес и Тирел Маласия.

Според нидерландецът "червените дяволи" са направили инвестиции в бъдещето, които ще им бъдат само и единствено от полза.

"Мартинес ще донесе много свежест. Той има уменията да разиграва топката и може да дава началото на атаките. За аржентинец е изключително агресивен - той е типът играч, от който Юнайтед се нуждае", заяви Стам.

"Маласия е готов да даде всичко от себе си в името на победата. Умее да се движи отлично с и без топка в крака, притежава и нужната агресия. На всичкото отгоре е и страшен добряк, мисля, че ще успее на Острова", добави още бившият футболист.

Ерата "Тен Хаг" на "Олд Трафорд" вече започна. Нидерландецът се е заел с трудната задача да модернизира отбора. Към Маласия и Мартинес, като ново попълнение, се присъединява и Кристиан Ериксен. Определено "червените дяволи" дават сериозна заявка за нещо голямо за предстоящия сезон. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно дали Кристиано Роналдо ще премине в Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички