Официално! Феновете на Атлетико Мадрид скочиха срещу трансфер на Роналдо


Официално! Феновете на Атлетико Мадрид скочиха срещу трансфер на Роналдо
Снимка: Getty Images

2605 0

Феновете на Атлетико Мадрид излязоха с официална позиция срещу евентуално привличане на звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. Те са категорично против идването на португалеца, защото няма нищо общо с ценностите на любимия им клуб.

„Дюшекчиите“ са спрягани за един от претендентите за Кристиано, но президентът на клуба Енрике Сересо отхвърли подобен вариант.

Иначе Роналдо се присъедини към Ман Юнайтед вчера, след като пропусна началото на подготовката на английския гранд. Сочи се, че португалецът продължава да напира да напусне „Олд Трафорд“ заради желанието си да играе в Шампионската лига.

Относно слуховете за трансфер на Кристиано Роналдо, ние изразяваме категоричното си несъгласие той дори и хипотетично да се присъедини към нашия клуб“, се казва в изявлението на Международната организация на фенклубовете на Атлетико Мадрид.

Гореспоменатият играч представлява антитезата на ценностите, които съставляват отличителните белези на нашия Атлетико като усилията, щедростта, скромността и смирението.

Дори в много малко вероятния хипотетичен случай, че играч като Кристиано Роналдо може да ни гарантира трофей, ние няма да приемем неговото идване в нашия клуб. 

Усещането да бъдеш част от нашата емоция за Атлетико не е в обсега му, за негово съжаление, и като такъв той никога не би могъл да получи нашата обич или признание.

„Като фенове, ние молим клуба да отхвърли евентуалното му подписване, ако това наистина е било обмисляно в даден момент“, се казва още в него.

А ето от кой футболен колос признаха, че са обсъждали възможността да привлекат Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички