"Работих много здраво, за да стигна до този момент" - Манчестър Юнайтед официализира трансфера на Лисандро Мартинес


"Работих много здраво, за да стигна до този момент" - Манчестър Юнайтед официализира трансфера на Лисандро Мартинес
Снимка: Getty Images

1887 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед официализира трансфера на Лисандро Мартинес, обявявайки в профилите си в социалните мрежи, че сделката с Аякс е на 100% ФАКТ!

Договорът на аржентинеца на "Олд Трафорд" е до 30 юни 2027 година, а в него присъства опция за удължаването му с още 12 месеца. Мартинес е централен защитник и национал на страната си. Той прекара 3 години в Аякс, записвайки 118 мача (6 гола и 6 асистенции).

"За мен е чест да се присъединя към този велик футболен клуб. Работих много здраво, за да стигна до този момент и сега, когато вече съм тук, ще положа дори още повече усилия", обеща 24-годишният бранител.

"Имал съм достатъчно късмет да бъда част от успешни тимове в кариерата си и искам тази тенденция да продължи и в Манчестър Юнайтед. Ще бъде нужна много работа, но аз вярвам, че под ръководството на този треньор (б.р. - Ерик тен Хаг) и заедно със съотборниците ми, можем да постигнем всичко".

"Бих искал да благодаря на Аякс и на феновете им за подкрепата, която получавах. Изкарах невероятен период там, но усетих, че сега е подходящият момент да тествам себе си в друга обстановка", каза още Лисандро Мартинес пред официалния сайт на "червените дяволи".

Вижте още: Манчестър Юнайтед замества Рафаел Варан с друг французин?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички