Решителна среща! Бистрят бъдещето на Роналдо в присъствието на сър Алекс Фъргюсън


Решителна среща! Бистрят бъдещето на Роналдо в присъствието на сър Алекс Фъргюсън
Снимка: GettyImages

1974 0

Португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е пристигнал на базата на тима - “Карингтън”. С него е и агентът му Жорже Мендеш. Двамата ще проведат ключов разговор за бъдещето на португалеца.

В решителната сбирка ще участват новият треньор Ерик тен Хаг, изпълнителният директор Ричард Арнолд и спортният директор Джон Мърто. Очаква се да се вземе решение къде ще продължи кариерата на Роналдо.

Любопитното е, че на базата на „червените дяволи“ тази сутрин е бил забелязан и сър Алекс  Фъргюсън, съобщи "Скай Спортс". Именно той е основата на завръщането на Кристиано в клуба през миналото лято. Към момента не е ясно дали и сър Алекс ще участва в преговорите.

Иначе Роналдо има контракт с Юнайтед до лятото на следващата година. Той обаче иска да напусне и да играе в отбор, който ще участва в Шампионската лига.

Кристиано не се появи за предсезонната подготовка на „червените дяволи“. Той се готвеше индивидуално. На „ Олд Трафорд“ се надяват все пак португалецът да остане в отбора.

Междувременно Мендеш вече предложи Роналдо на повечето колоси от Европа, повечето от които отказаха да го вземат. Последната опция в момента е Атлетико Мадрид.

А ето каква умопомрачителна сума поискаха от Ман Юнайтед за 19-годишен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички