На Острова смятат, че Челси е следващата дестинация на Кристиано Роналдо


На Острова смятат, че Челси е следващата дестинация на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

7678 0

Легендата на Арсенал и на английския футбол - Кевин Кембъл, направи доста интересно изказване около ситуацията със звездата на Манчестър ЮнайтедКристиано Роналдо. Британецът смята, че дните на португалеца на "Олд Трафорд" са преброени и той може би ще се озове в отбора на Челси под наем през зимния трансферен прозорец.

Бъдещето на португалеца

"Ситуацията на "Олд Трафорд" не е никак розова. Най-лесното решение според мен е даването на Роналдо под наем през зимния трансферен прозорец. Той иска в Шампионска лига. Не смятам, че ще е Ливърпул нито Тотнъм, нито Сити. Опцията пред Кристиано е една - Челси", категоричен бе Кембъл.

Челси и Роналдо

През лятото "сините" от Лондон бяха едни от фаворитите за подписа на Кристиано Роналдо, който искаше да си тръгне още тогава от "Олд Трафорд". В крайна сметка до сделка не се стигна, но това не означава, че Челси се е отказал от петкратния носител на "Златната топка".

Скандалът в Юнайтед

Припомняме, че преди броени дни, по време на срещата между Манчестър Юнайтед и Тотнъм, през седмицата Кристиано Роналдо си позволи да напусне "Олд Трафорд" преждевременно, преди да е свършил двубоя. Това не се хареса никак на мениджъра Ерик тен Хаг, който извади португалеца от групата за предстоящия мач на "дяволите" срещу Челси.

Срещата между Челси и Манчестър Юнайтед ще се играе днес и ще можете да я проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички