Греъм Потър защити Ерик тен Хаг за решението да накаже Роналдо


Греъм Потър защити Ерик тен Хаг за решението да накаже Роналдо
Снимка: Getty Images

1453 0

Мениджърът на Челси Греъм Потър подкрепи колегата си Ерик тен Хаг от Манчестър Юнайтед в решението му да извади Кристиано Роналдо от групата за мача между двата гранда. Повод за това стана самоволното решение на португалеца да напусне скамейката и стадиона по време на мача с Тотнъм, след като не получи игрово време.

Впоследствие Тен Хаг обясни, че решението му е вследствие на отказа на Роналдо да влезе в игра към края на мача. Според Потър това може да се превърне в проблем в краткосрочен план, но в дългосрочен план наказанието е абсолютно оправдано.

"Той (Тен Хаг) взе това решение и понякога си принуден да го направиш. Клубът го подкрепи в това. Не знам цялата история, така че би ми било трудно да го коментирам, но от философска гледна точка, понякога трябва да постъпиш така, както е най-добре за отбора, културата и атмосферата.

Може би ще има краткосрочни последствия след това, които ще те засегнат, но ако вярваш, че това е правилно, така и трябва да постъпиш", заяви треньорът на "сините", цитиран от "Daily Mail". А ето с кой играч Потър се твърди, че има конфликт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички