Ерик тен Хаг е поставил ултиматум на Роналдо, за да го върне в състава


Ерик тен Хаг е поставил ултиматум на Роналдо, за да го върне в състава
Снимка: GettyImages

7825 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е поставил ултиматум пред Кристиано Роналдо, за да започне отново да разчита на него. Условието на нидерландеца е звездният играч да се извини за постъпката си по време на мача с Тотнъм, пише The Telegraph.

На пресконференцията си в петък Тен Хаг потвърди, че нападателят е отказал да влезе като резерва в края на двубоя. Вместо това португалецът напусна резервната скамейка, а след това и стадиона, преди мачът да е свършил.

След като случаят нашумя, Роналдо пусна публикация в Instagram, в която обясни постъпката си с това, че се е поддал на емоциите. Той обаче дори не намекна за извинение.

Според изданието мениджърът е поговорил със звездата и е дал да се разбере, че ще го реабилитира в отбора, след като се извини. Клубното ръководство напълно подкрепя Тен Хаг в това.

До отварянето на зимния трансферен прозорец остава да се изиграят още 9 мача. Португалецът рискува да ги прекара на пейката, ако не преглътне егото си и не се извини. Ето кога Роналдо може да се завърне в състава. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички