"Най-голямата уста" на Острова побесня срещу решението за Роналдо


"Най-голямата уста" на Острова побесня срещу решението за Роналдо
Снимка: GettyImages

2782 0

Решението на Ерик Тен Хаг да изхвърли Кристиано Роналдо от състава на Манчестър Юнайтед до края на седмицата веднага се превърна в тема №1 на Острова, а това провокира дори най-спорната медийна личност там - Пиърс Морган, да коментира случващото се на "Олд Трафорд". 

Журналистът, който е фен на Арсенал, е огромен почитател на португалеца и има брилянтно едночасово интервю с него, записано преди няколко години. Веднага след обявяване на решението на Тен Хааг, той бе един от тези, които защитиха Кристиано. 

"Позор. Тен Хаг за пореден път избра да унизи най-великия футболист в историята и голмайстор №1 на Манчестър Юнайтед прз миналия сезон. Кристиано трябва да намери нов клуб възможно най-бързо - място, където ще се отнасят към него с уважението, което си е заслужил", писа в профила си Морган и веднага пробуди тежка дискусия сред феновете за случващото се в Юнайтед. 

Тен Хаг ще оперира Манчестър Юнайтед с твърда ръка 

Случващото се с Кристиано Роналдо ясно показва, че нидерландецът няма да се церемони в решенията си и ще се отнася по един и същ начин с всички, независимо от статута на даден играч - както в клуба, така и в историята на футбола. 

По сходен начин той ръководеше и Аякс, но един от предшествениците му - Жозе Моуриньо, изгуби мениджърското си кресло, изгубвайки подкрепата на "тарторите" в отбора. Изглежда обаче след серията от отчайващи сезони, безкомпромисната философия на Тен Хаг е това, от което "червените дяволи" имат нужда. 

Решението за изхвърляне на Роналдо от първия отбор, поне за тази седмица, е подкрепено на 100% от ръководството на клуба. 

Как се стигна до изваждането на Роналдо от състава? 

Напрежението между Кристиано и мениджъра на "червените дяволи" датира от няколко седмици, като видимо се повиши, след като португалецът беше изваден рано-рано в мача срещу Нюкасъл. 

Оказва се, че по време на срещата с Тотнъм самият Роналдо, останал извън титулярния състав, е отказал да се появи на терена, въпреки че Тен Хаг е пожелал да го пусне в игра в края на мача. 

Нешо повече - още преди да е свършил мача Роналдо се прибра в съблекалнята и е отпрашил от "Олд Трафорд" преди края на срещата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички