Вилиан готов да играе за Челси и без договор до края на сезона


Вилиан готов да играе за Челси и без договор до края на сезона

356 0

Името на Вилиан често попада сред трансферните спекулации, но той е категоричен, че ще помогне на Челси да доиграе настоящия сезон дори и формално договорът му да е изтекъл.

Действащият контракт на 31-годишния футболист изтича в края на юни, но заради пандемията от коронавирус все по-вероятно е Висшата лига да приключи след тази дата. "Мисля, че моят контракт е валиден до юли. Ако ми се наложи да играя на тези дати, тези месеци, за мен няма да стане проблем да завърша сезона в лигата. Аз ще бъда пред

ан на клуба, както те бяха към мен, независимо от подписаните документи. Все пак е очевидно, че засега няма нищо сигурно. Не знаем какво може да се случи. Но вие може да не се съмнявате, че ще се старая с всички сили за моя клуб, както винаги, независимо от контрактната ситуация", увери Уилиан пред Esporte Interativo.  Наскоро бразилецът потвърди пред медиите в страната си, че преговорите с Челси за нов контракт не вървят добре - той иска тригодишно продължение, а "сините" му предлагат само за 24 месеца. А какъв благороден жест направи боса на лондончани Роман Абрамович заради коронавируса - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама
Реклама