ПСЖ се насочва към трансферен провал на Тотнъм


ПСЖ се насочва към трансферен провал на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

3663 0

Според сайта ‘Foot Mercato’ Пари Сен Жермен проявява интерес към най-скъпата покупка в историята на Тотнъм Танги Ндомбеле. 23-годишният футболист дойде в тима на „шпорите“ през миналото лято от Олимпик Лион, но не се наслаждава на добър дебютен сезон на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.

Френският полузащитник получи няколко травми в първата част от сезона, а след идването на Жозе Моуриньо рядко получава шанс за изява. Затрудненията на Ндомбеле в тима на „шпорите“ са добри новини за клубовете, които се интересуват от него и ПСЖ е един от тях. Преди да се присъедини към тима от Северен Лондон името на Ндомбеле бе свързвано с шампиона на Франция, но така и не бе отправена конкретна оферта. Сега обаче спортният директор на парижани Леонардо се е свързал с представители на френския халф и предстоят да бъдат проведени разговори за евентуален трансфер в следващите седмици.

Въпреки слабото представяне с екипа на Тотнъм до момента, президентът на Спърс Даниел Леви е почитател на качествата на Ндомбеле и трудно ще го остави да напусне след само един сезон. От друга страна, Жозе Моуриньо не смята да разчита на футболиста и това може да отвори вратата за трансфер на халфа през следващото лято. А ето коя звезда на "шпорите" намекна за напускане на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички