Димитър Бербатов: Моуриньо го очаква дълго пътешествие с Тотнъм


Димитър Бербатов: Моуриньо го очаква дълго пътешествие с Тотнъм
Снимка: Хотел Маринела

1365 0

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов предрече "дълго пътешествие" на Жозе Моуриньо, начело на "шпорите". Според българина Моу заслужава поне да изкара един пълен сезон, за да покаже на какво е способен.

"Моуриньо със сигурност заслужава цял сезон. Той е в Тотнъм за по-малко от четири месеца. По това време получи тежки удари с контузии на ключови играчи", сподели Бербо пред The Sun.

"Няма нужда от паника. Неговото пътешествие с Тотнъм ще бъде дълго. Паузата във Висшата лига помага на Моуриньо да преосмисли своите стратегии, а на играчите да се възстановят от травмите си. Той минава през труден период, но това може да се промени от един резултат. В крайна сметка зависи от играчите.

"Няма значение колко силно крещиш от тъчлинията. Понякога никой на терена не те чува. Ако си в клуб, който не е печелил нищо, трябва да решиш дали най-важното нещо е да им помогнеш да успеят", каза още Бербатов. А какъв съвет пък птаправи Бербатов към Джейдън Санчо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички