Моуриньо: Имаме само един играч, който може да играе като фалшива 9-ка


Моуриньо: Имаме само един играч, който може да играе като фалшива 9-ка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1657 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че Деле Али е най-близкото нещо до нападател, с което отборът разполага в момента. „Шпорите“ изживяват нещо като криза в предни позиции, след като титулярният нападател на тима Хари Кейн се контузи в началото на годината, а неговият заместник на върха на атаката Хюн-Мин Сон счупи ръка и се очаква да бъде извън терените до края на сезона.

Очаква се Деле Али да продължи да играе на върха на атаката на Тотнъм тази вечер в двубоя срещу Норич от ФА Къп. Именно английският национал бе човекът, който даде двете асистенции при загубата на „шпорите“ с 2:3 от тима на Уулвърхемптън в неделя. „ Деле е футболистът от отбора, който може да играе като номер 9. Може би той е най-близкото нещо до нападател от това, с което разполагам. Понякога ще играе Деле Али, понякога Лукас Моура, не изключвам варианта да дам шанс и на младия Трой Парот“, заяви Специалния.

Тотнъм посреща Норич тази вечер на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ в търсене на място в четвъртфиналната фаза на ФА Къп. В събота „шпорите“ са гости на Бърнли, а след това предстои реваншът срещу РБ Лайпциг в Шампионска лига. А ето кога се очаква голмайсторът на тима Хари Кейн да бъде на разположение на Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички