Моуриньо не иска да анализира наказанието на Сити, а ще чака спокойно


Моуриньо не иска да анализира наказанието на Сити, а ще чака спокойно
Снимка: Guliver/GettyImages

6090 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо също коментира изхвърлянето на Манчестър Сити от Шампионска лига след наложеното наказание от УЕФА. Според него няма нужда и няма намерение да анализира това, но не пропусна да попита дали през 2018 година няма да е друг шампион, а именно Манчестър Юнайтед. Тогава "червените дяволи" завършиха втори имемнно след "гражданите", а мениджър бе Моуриньо.

"Моите възгледи са такива, че аз не съм губил и минута да анализирам това, което УЕФА и ФИФА трябва да анализират. Ако се впусна в подобен анализ, трябва да попитам дали отборът, който завърши на второ място през 2018 година, ще стане шампион? Това би било интересно, но шегата настрана. Аз просто чакам спокойно", заяви той и допълни дали мисли как това наказание може да се отрази на "шпорите".

"Не мисля за четвъртото или петото място. Мисля просто за това да направим най-доброто, което можем, да спечелим възможно най-много точки и да завършим на най-високата възможна позиция. В края на сезона ще видим къде сме, защото ако сме финиширали шести или седми, няма да има значение дали петият ще играе в Шампионска лига", заяви португалският специалист.

 А как наказанието на Сити може да се отрази пряко върху играчите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички