Крауч: Моуриньо ме помоли да възобновя кариерата си


Крауч: Моуриньо ме помоли да възобновя кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

1524 0

Бившият английски национал Питър Крауч призна, че мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо го е помолил да възобнови кариерата си. Португалецът е отправил молбата си към 39-годишния бивш нападател заради контузиите на Хари Кейн и Хюн Мин Сон в ключов момент от сезона.

"Обади ми се Жозе. Обикновено не отговарям на повиквания от непознати номера. Но той ме набра по "FaceTime" и аз отговорих. Видях го да седи в кабинета си с блясък в очите. Заради отсъствието на Кейн и Сон, Моуриньо ме помоли да възобновя кариерата си. Той попита: "Е, готов ли си? Питър! Хайде! Имаме нужда от теб. Нужен си ни", разкри британецът пред "Daily Mail".

"Той е взел номера ми от пресцентъра на Тотнъм. Но аз се оттеглих. И колкото и да исках да играя за Тотнъм, не мога да възобновя предишната си кондиция. Уверявам всички, че повече няма да вкарвам голове във Висшата лига, въпреки че ми беше приятно да поговоря с Моуриньо", добави португалският специалист. Както е известно, Крауч взе решение да окачи бутоните на пирона през лятото на 2019 година на 38-годишна възраст. А колко време няма да играе Сон вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички