Уулвърхемптън обърна Тотнъм и го измести в класирането


Уулвърхемптън обърна Тотнъм и го измести в класирането
Снимка: Getty Images/Gulliver

1730 0

Тотнъм посрещна Уулвърхемптън  на своя стадион в Лондон и загуби с 2:3.  По този начин "вълците" се изравниха по точки с Манчестър Юнайтед и са само на три пункта от четвъртото място във временното класиране на Висшата лига. "Шпорите" на два пъти повеждаха, но в крайна сметка загубиха срещата.

Нидерландският нападател на "шпорите" Стивън Бергвайн се отличи в 13-ата минута,а защитникът на "вълците" Мат Дохърти изравни в 27-ата минута, вкарвайки топката във вратата след грешка на защитник на лондончани.

В края на първото полувреме Серж Орие отново даде предимство на Тотнъм, но гостите успяха да направят пълен обрат с голове през втората част на Диого Жота в 57-ата минута и Раул Хименес в 73-ата. Според статистиката 74% от допуснатите голове от Тотнъм под ръководството на Жозе Моуриньо са допуснати или от индивидуални грешки, или от статични положения, което се оказва голямата слабост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички