Хари Кейн се готви да напусне Тотнъм заради друг английски клуб?


Хари Кейн се готви да напусне Тотнъм заради друг английски клуб?
Снимка: Getty Images/Guliver

14202 0

Тотнъм ще трябва да се бори, за да задържи звездата си Хари Кейн това лято, ако отборът остане без трофей в края на настоящия сезон. Според британския "The Telegraph", английският национал е решил, че не може да търпи положението си да няма спечелена купа на своята възраст. Нападателят ще навърши 27 години през лятото и е със статута на един от най-добрите в света на своя пост, но няма спечелено отличие с отбора си.

Ако и назначението на изпитан специалист като Жозе Моуриньо не помогне на Тотнъм за трофей, португалецът и президентът на клуба - Даниел Леви, ще трябва да се борят, за да го задържат в Северен Лондон. Решително ще бъде и това дали "шпорите" ще се класират за Шампионска лига през сезон 2020/21.

Сред клубовете, които могат да приютят Кейн, изданието посочва Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Нападателят е оценяван на около 150 милиона евро. Според слуховете, англичанинът ще избере гранда от Манчестър, ако вземе окончателно решение да се раздели с Тотнъм. А кой нападател може да пристигне в Лондон вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички