Хари Кейн: Ще бъда на Евро 2020


Хари Кейн: Ще бъда на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Gulliver

1819 0

Капитанът на Англия Хари Кейн заяви, че само нещо драстично би му попречило да бъде на Евро 2020 с националния отбор на родината си. Нападателят бе пратен извън редиците в първия ден от новата година, когато получи контузия в бедрото в мач срещу Саутхемптън и се подложи на операция в средата на януари.

Голмайсторът на „шпорите“ поднови тренировки на открито и мениджърът Жозе Моуриньо обяви, че Кейн най-вероятно ще бъде на разположение за последните 3-4 мача на Тотнъм през кампанията. 26-годишният нападател отказа да прогнозира кога ще бъде на линия за завръщане в игра, но заяви, че определено се подготвя за завръщане в игра след около месец и ще бъде на разположение през лятото на европейското първенство.

„Ако няма нещо драстично, определено ще бъде на европейското първенство. Все още не съм подновил тренировки с първия отбор, но работя усилено във фитнеса, ставам все по-силен със всеки изминал ден. Нужни са още няколко седмици, за да мога да играя отново. Не искам да правя прогноза точно за кой мач ще бъда на разположение, но се надявам това да бъде някъде между началото и средата на април“, заяви английският нападател. А ето какъв срок даде Жозе Моуриньо на Хари Кейн, за да се завърне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички