"Много съм доволен от него" - Юрген Клоп похвали героя за Ливърпул след 2:1 срещу Тотнъм


"Много съм доволен от него" - Юрген Клоп похвали героя за Ливърпул след 2:1 срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images

1610 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, се изказа много ласкаво за звездата си Мохамед Салах, след като мърсисайдци победиха Тотнъм като гост с 2:1 в мач от 15-ия кръг на Висшата лига, а египтянинът бе автор и на двете попадения за своя тим:

"Това, което наистина ми хареса тази вечер, беше, че той вкара два гола, а след това се държа като истински отборен играч. Не съм изненадан, но това е важно. Много съм доволен от него, това беше топ представяне!", заяви Клоп пред "Sky Sports" след последния съдийски сигнал.

"Да спечелиш тук винаги е невероятно трудно. Изиграхме много добро първо полувреме, но второто беше доста сложно. Трябваше да демонстрираме нужното поведение и да покажем, че не са ни ударили прекалено силно, когато намалиха резултата. Тази вечер ми хареса. Нямаше какво повече да постигнем от това да вземем трите точки. Направихме го и това е голямо постижение", допълни още треньорът на Ливърпул.

*Със спечелените 3 точки отборът му се изкачи до осмото място в таблицата с актив от 19 - на 15 зад лидера Арсенал. В следващия кръг мърсисайдци са домакини на Саутхемптън (12 ноември), а преди това е сблъсъкът с Дарби, също на "Анфийлд", от 1/16-финалите за Купата на Лигата (9 ноември).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Антонио Конте нарече резултата срещу Ливърпул 'несправедлив' и заяви: Трудно е след такъв тип мачове!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички