Мохамед Салах определи победата на Ливърпул над Тотнъм като "късмет"


Мохамед Салах определи победата на Ливърпул над Тотнъм като "късмет"
Снимка: Getty Images

1686 0

Мохамед Салах определи победата на Ливърпул с 2:1 над Тотнъм като "късметлийска", въпреки че отбеляза и двете попадения за мърсисайдци.

Ливърпул излезе победител в Северен Лондон, за да се изкачи до осмо място във Висшата лига и да се върне на победния път след поражения от Нотингам Форест и Лийдс. Триумфа означава също, че отборът на Юрген Клоп печели първата си победа като гост във Висшата лига от май насам, слагайки край на серия от пет срещи без победа като гост.

Салах обаче не се увлече след резултата, признавайки, че неговият отбор е бил "късметлия" да вземе три точки. 30-годишният египетски национал каза пред Sky Sports: " Мисля, че имахме късмет през първото полувреме, играхме доста добре и успяхме да отбележим два гола.

Справихме се добре, за да вземем трите точки. Тотнъм винаги е труден противник. Фокусиран съм върху това да променя нещата и успях да го направя днес. Успяхме да отвърнем на удара няколко пъти през сезона, изиграхме няколко добри мача.“, завърши нападателят.

А тук може да видите спорния момент в срещата, в който Александър-Арнолд изблъска в гръб нападателят на Тотнъм - Сесеньон, но дузпа така и не бе отсъдена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички