Конте отново си изпусна нервите - този път срещу помощника на Клоп (ВИДЕО)


Конте отново си изпусна нервите - този път срещу помощника на Клоп (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2260 0

Наставникът на Тотнъм Антонио Конте напомни за избухливия си характер по време на дербито срещу Ливърпул, загубено от "шпорите" с резултат 1:2. Лондончани допуснаха второ поредно домакинско поражение, а Конте завърши срещата с жълт картон.

През второто полувреме Тотнъм упражни сериозен натиск в търсене на обрат в мача, а всяка секунда бе ценна за отбора. В 71-ата минута Конте се изнерви на това, че се губи време в подновяването на играта, като търсеше да даде топка на Анди Робъртсън, който чакаше да изпълни тъч.

Помощник на Конте даде топка на Робъртсън, но треньорът на "шпорите" видя, че такава е имала и в ръцете на помощника на Клоп Пеп Линдерс, който очевидно нямаше намерение да я предостави. Треньорът на Тотнъм се засили към Линдерс и гневно изби топката от ръцете му, а за това действие главният съдия му показа жълт картон.

Действието на Конте убягна от полезрението на Юрген Клоп, който бе зает да наблюдава гневното поведение на помощника на италианския специалист, правейки му знак да се успокои. Любопитната ситуация, довела до пореден картон за Конте, вижте във видеото по-долу.

Малко по-късно Конте отиде да се извини на Линдерс, а след мача заяви, че няма проблем с треньорския щаб на Ливърпул. "Всичко е наред. Имам голям респект към Юрген Клоп и неговия помощник", каза италианецът. Антонио Конте и компания имаха претенции за дузпа след изблъскване на Александър-Арнолд (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички