Антонио Конте нарече резултата срещу Ливърпул 'несправедлив' и заяви: Трудно е след такъв тип мачове


Антонио Конте нарече резултата срещу Ливърпул 'несправедлив' и заяви: Трудно е след такъв тип мачове
Снимка: Getty Images

1800 0

Наставникът на Тотнъм - Антонио Конте, изрази мнение, че загубата от Ливърпул в неделя вечер не е била справедлива. "Шпорите" отстъпиха с 1:2 на собствен терен след слабо първо полувреме и последвал щурм през вторите 45 минути, който донесе само едно попадение:

"Трудно е да обясня загубата тази вечер. Заслужавахме много повече, но аз съм доволен от желанието, което видях през второто полувреме и от това, което направихме на терена. Поставихме Ливърпул под голямо напрежение и губехме с 0:2, а не знаехме защо", каза Конте пред "Sky Sports" след мача и допълни:

"Наистина играхме много добре след почивката. Техният вратар (б.р - Алисон) направи някои много добри спасявания, а ние уцелихме и две греди. Мисля, че резултатът не е справедлив! Трудно е след такъв тип мачове, но представяния като това срещу Ливърпул ми носят задоволство и показват, че здравата работа в тренировките дава резултат".

*Тотнъм вече е на четвърто място в таблицата с актив от 26 точки - на 8 зад лидера Арсенал, който има и мач по-малко. За Антонио Конте и компания сега предстои гостуване на Нотингам от 1/16-финалите за Купата на Лигата (9 ноември), а след това е и последният ангажимент преди старта на Мондиал 2022 - домакинство на Лийдс от 16-ия кръг на шампионата (12 ноември).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Много съм доволен от него" - Юрген Клоп похвали героя за Ливърпул след 2:1 срещу Тотнъм!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички